neljapäev, detsember 29, 2005

Lihtsalt muljed















Kõigi maade bliverid ühinege. Ülesvõte äärmiselt toreda jõuluvetserinka lõpuminutitelt. Sel korral oli meil Eesti, Soome, Jaapani, Ukraina, Valgevene ja Vene esindajad. Märksõnad olid veel: Kalevala, Joulupukki ja Urho Kaleva Kekkonen.
(Viimase märksõna kommentaar. See on mind kunagi kuulsaks tegeva seriaali kindel stseen. On rong, platskart vagun. Ühes vahes tütarlaps Soomest, tütarlaps Ukrainast ja üks vuntside ning dressipükstega tüüp, kel Hugo Bossi meesteridikül kõrval ja kes on juba pisut alkovines ja mõtleb vaikselt omaette samal ajal kui tütarlapsed pisut tutvust teevad. Tüüp siiski mõistis inglissis nii mõndagi. Kui tütarlapsed on tutvusmise lõpetanud ja vaatavad vaikides aknast välja. Tõstab tüüp pea ja ütleb "Urho Kaleva Kekkonen" ning seejärel küsib Ukraina tütarlapselt "Vodki hotses?")















I blive in Santa Clause! Au kõigile bliveritele. Seekord tõi jõulumees päkapikumütsi Hiinast, mis on ju teatavasti kõigi bliverite maa.




















Lubage esitleda - näärimänd on valmis ehitatud ja väga kaunilt õhupallidega kaunistatud. Igal õhupallil oma ilus võrkkott ümber.




















Veel üks imeline reklaami ja avaliku kommunikatsiooni näidis. Linn ütleb oma narodile HEAD UUT AASTAT!!














Mu lemmik skulptuur Odessas "Meremehe naine". Sel pildil pisut laiendatud: Meest merele saatev poeg, naine ja ema:))) Väga hästi välja tulnd pilt. Tegelikult ema rollis väga äge EVS Soomest- Anna, kes elab Kiievis nagu Tuhkatriinu hirmuvalitseva kuninganna juures. Vähemalt eelmisel nädalavahetusel sain paljupalju naerda.















Ma tegelikult kaalun hoopis Odessasse jäämist. Mind kuidagi ahvatlevad siinsed veemüügi kioskid. Üks moodsaim pildil. Seal küll ei saa püsti seista ega ringi keerata ja soojendust ka ei ole. Aga mõte, et ma müüks vett- 1 liiter 20 kopkat on ahvatlev…See valge paber on hinnakiri. Saab igasugusel kujul vett osta.
















Reklaami kõrgem pilotaaž. Klubi sildi all on "reklaam" internetiklubis pakutava lisateenuse reklaamimiseks. Juhul kui te mingil põhjusel ei ole suutelised kollasel lisatahvlil olevat teksti lugema, siis siin on suuremal kujul: "Наша копия лучше вашего оригинала!"
















Tukkuv müüjanna. Nagu Bulgakovi teostes. Õhtul kui turg kinni pannakse ja küüslaugu ostjaid enam ei ole, siis sõidab müüjanna trammiga koju. Muuseas mingil põhjusel müüvad küüslaugu müüjad ainult küüslauku, kuid kõiki teisi tooteid müüakse ikka segamini.




















Prügi sorteerimine Ukraina moodi:))















See on see pilt mida ma olen tahtnud teha niii kaua. See lihtsalt on nii väga ilus. Tegemist nagu ikka saboriga ja tema kõrval oleva Vorontsoviga. Kõik kaunis kaunis. Raagus Odessa on ikka teine Odessa. Ja kohati meeldib see mulle rohkem, kui roheline Odessa.















Kõikkõik on uus detsembrikuus. See pilt on tehtud uues väga toredas ja mitte odessaliku baaris Vyhod. Ja sealt olen leidnud juba uusi toredaid sõpru. Käesoleval pildil on bojaaritari kõrval arvake ära kes - loomulikult Ira ja tegelt tema seljataga oli tema sõbranna Masha.
















Nii tuleb avaldada armustust armsamale juhul kui elad 16korruseliste kortermajade tsoonis ja ei ole piisavalt raha, et lennuk tellida, et õhku sama tekst kirjutada.

1 kommentaar:

rodric camela ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.