laupäev, november 04, 2006

Blog on väga hea aja salvestamise viis ja põhjus pakkimise alustamist edasi lükata. See tähendab, et homme ootab jälle lennuk ja loodan, et sel aastal veel viimane välismaal käik, kuigi seekord tuleb üle pikapika aja minu kaardile taaskord üks uus väisatud riik - sel korral Portugal. Lähen sinna koolitama ja pean tunnistama, et ei tea keda, kuid teema suhtes tunnen end õnneks suht kindlalt. Üldiselt on hetkel periood, kus kodu on kõige kõige parem koht ja isegi linna minemine (mis küll õnneks on vaid 12 kõnniminuti kaugusel) on tõsine ettevõtmine ning plaanimist vajav tegevus.

Lühikokkuvõte oktoobrist:
- Algas imetabase ja ootamatu Anne Veski laivkontserdi külastusega Sossi Klubi. Seni vaieldamatult aasta parim pidu. Olin täiesti alarõivastatud, kuid meie seltskonna vanus langetas peorahva keskmist vanust mitme pügala võrra. Avastasin ,et ma ei tea Anne laule üldse, rääkimata sõnade teadmisest. Ja Sossi Klubi tahab viimasel ajal, et Anne ainult 3 setti teeks varasema 4 asemel;) Nimelt viibisin ühe asjaga täiesti kursis oleva inimese seltsis.
- Väga tore ja veel kestev sünnipäeva pidustus. Ühine pidu 2-aastase HeadEstiga oli väga tore ja tõi kokku peaaegu kõik väga toredad inimesed. Sain toredaid kinke, nt uuesti välja tulnud Traviaata külastus, üks hüpersuper kontsert ja nt eile minu jaoks uue treeningu bodybalanci külastuse. Täiesti korda läinud sünnipäev, ilma tegeliku sünnipäeva tundeta. Peaks ikka sagedamini toredaid inimesi kokku kutsuma.
- PM ainulaadne kingitus. Külastus megastaaride Nikolai Baskovi ja Taissia Bovali kontserdile Linnahallis. Odessa Iralt kingituseks saadud litritega pluska oli täiesti omal kohal ja sel kontserdil oskasin ka nii mõnegile laulule kaasa laulda. (Odessa mõju jätkub) Seni aasta parim suurkontsert. See oli lihtsalt uskumatu - selline päris Vene estraad ja kõik plaksutavad ja hõikavad Koljale ja Tanjale. Ja viivad lilli ning kingitusi (nt moosi, konjakit või jõulu-aknakaunistusi), aint mõned matsid osalevad tühjade kätega. Õnneks olid meil mobiiltelefonid, et need lembelaulu ajal välja võtta ning nendega kõigi nende 4000 inimesega ühes rütmis kaasa kõikuda.
- Nädal lõppkokkuvõttes väga heal kontserdil Luksemburgis. Rääkisime inimõigustest ja kohe väga hästi ning arendavalt rääkisime.
- Palju toredaid inimesi ja liiga palju tööd.
- Teatava regulaarsusega sportimine, mis on toimunud hommikul 8-9 vahel.

Kommentaare ei ole: